replica rolex watches minereplica.com replica watches https://www.malereplica.com rolex replica https://www.goldreplicashop.com replica rolex replique rolex https://www.montresdecopie.com buyreplikauhren fake uhren replicas de relojes https://www.replicaenespanol.com fakewatches.es https://imitacionrelojes.es/ relojespanol.es replica-watches.es replicadeespana.es replicafalsa replicas relojes

Sebutharga 2

PERKHIDMATAN PEMBERSIHAN BANGUNAN DAN PEJABAT KOMPLEKS MASJID AL-AZIM, MASJID NEGERI MELAKA, JABATAN AGAMA ISLAM MELAKA

Sebutharga Adalah dipelawa daripada pembekal-pembekal yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dan berkuatkuasa serta mempunyai Sijil Pendaftaran Bumiputera Kementerian Kewangan Malaysia yang beralamat di Semenanjung Malaysia sahaja dan masih sah seperti berikut:

 • No.Perolehan/Sebutharga: JAIM/KP/SH/09/2021
 • Kod Bidang : 221001 dan 221002
 • Tarikh Tawaran : 23 September hingga 4 Oktober 2021
 1. Taklimat sebutharga akan diadakan secara atas talian pada 28 September 2021 jam 2.30 petang. 
 2. Setiap penyebutharga yang hendak memasuki sebutharga diwajibkan menghadiri taklimat atas talian secara Google Meet.  Syarikat yang telah menghadiri taklimat sebutharga sahaja dibenarkan menyertai sebutharga ini.  Syarikat hendaklah mengemukakan SALINAN (tidak dikembalikan) bagi dokumen-dokumen berikut: 
   
  1. Sijil Akuan Pendaftaran Syarikat dan Kementerian Kewangan Malaysia / Sijil Virtual yang lengkap  menyatakan Kod Bidang berkaitan dan masih berkuatkuasa;
  2. Sijil Akuan Pendaftaran Bumiputera dari Kementerian Kewangan Malaysia yang masih berkuatkuasa;
  3. Salinan Perakuan Pendaftran Borang D (Perakuan Pendaftaran) atau Borang E (Perakuan Pembaharuan Pendaftaran), Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) bagi Syarikat Enterprise, lengkap bersama dengan senarai pemilik.

 

 1. Maklumat tersebut hendaklah dihantar kepada emel Unit Pentadbiran, Bahagian Khidmat Pengurusan JAIM: [email protected] pada 24 September 2021 bermula jam 8.00 pagi sehingga 27 September 2021 jam 12.00 tengahari. Salinan sijil berkenaan perlulah jelas dan terang.
 2. Dokumen sebutharga hanya akan diberikan kepada penyebutharga yang telah melepasi tapisan pendaftaran sebut harga melalui balasan emel secara berperingkat mulai 27 September 2021 atau sebelum Tarikh taklimat diadakan.
 3. Jabatan Agama Islam Melaka tidak teriakt untuk menerima mana-mana tawaran terendah atau mana-mana tawaran atau memberikan apa-apa sebab di atas penolakan sesuatu tawaran sebutharga. 
 4. Keputusan sebutharga ini adalah muktamad dan sebarang surat menyurat tidak akan dilayan.
123movies